Gratis 30 minuten strategiegesprek

Let op: plekken voor mei bijna vol

75%

Wat kan je verwachten van dit gesprek?

GRoei-plan

We bespreken een plan om je clicks, leads en sales dramatisch te verhogen. Hoeveel leads zijn er nodig om jouw doelen te halen? Hoeveel % van de leads worden nu klant? Hoe kan dit beter? Onze performance marketing strategieën zijn volledig gemaakt om jouw bedrijf te groeien.

marketing optimaliseren
meer websitebezoekers en leads

Verkeer blauwdruk

Iedereen zit tegenwoordig online, waar hangt jouw doelgroep rond? Is dit op LinkedIn? Facebook? Instagram? We onderzoeken waar jouw doelgroep zich online bevindt. Vervolgens maken we een plan over hoe we ze zo efficiënt en goedkoop mogelijk kunnen bereiken.

Concurrenten X-ray

We infiltreren anoniem en zo diep mogelijk bij jouw concurrenten. We gaan door de funnel heen en ontleden de website en verkeersbronnen. We ontdekken hiermee de meest winstgevende landingspagina’s en lead generatie kanalen, die passen we toe in onze eigen strategie! 

Klaar voor de lancering?

Aan het eind van het gesprek hebben we een ijzersterk plan om van jouw doelen realiteit te maken. De salesmachine is klaar om gelanceerd te worden, druk jij op de startknop?

Waarom kiezen voor TJILp media?

Supersnelle Implementatie

Ons team is gestroomlijnd om zo snel mogelijk jouw salesmachine te realiseren. Na het voorbereidende werk is er een scherpe uitvoering en lancering, zo kan je snel resultaat verwachten en doorschalen.

Complete Strategiën

Geen half werk. Wij zorgen voor een 2-koppige strategie die, elke maand weer, resultaat levert.
Leads + Opvolging = Klanten

Volwaardige Partner

Geen uurtje-factuurtje 09:00-17:00 mentaliteit. TJILP Media is een volwaardige partner voor jouw succes.

Meest directe ROI

Onze return on investment is zeer duidelijk, er wordt precies gemeten hoeveel nieuwe bezoekers, leads en klanten uit onze strategieën voortkomen. TJILP Media verdient zichzelf dan ook direct in veelvoud terug.

ActiveCampaign Agency

Wij zijn een ActiveCampaign Agency partner, dit houdt in dat wij effectief krachtige email funnels kunnen bouwen voor onze klanten.

Up-to-date

Ons gehele team is dagelijks bezig met zijn/haar kennis te verbreden en up-to-date te houden. Voor ons is dat vanzelfsprekend in zo’n snel veranderend vak.